Přehled kontrol - Hygiena výživy - 2023
Hygiena výživy | ||||||||||||
Rok 2023 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Počet provedených kontrol | 104 | 110 | 119 | 81 | 119 | 109 | 99 | 91 | 74 | 95 | 61 | 25 |
Počet udělených sankcí | 17 | 32 | 38 | 19 | 29 | 14 | 25 | 19 | 19 | 8 | 14 | 7 |
Celková hodnota sankcí | 27000 | 62000 | 73000 | 46500 | 67500 | 33000 | 61000 | 49000 | 43000 | 43000 | 40000 | 10000 |
Počet řešených podnětů - prokázaných | 0 | 4 | 0 | 1 | 0 | 0 | 5 | 3 | 1 | 3 | 1 | 2 |
Počet řešených podnětů – neprokázaných | 4 | 1 | 7 | 13 | 7 | 7 | 4 | 9 | 7 | 3 | 10 | 2 |
Zjištěné závady | Počet provozoven se zjištěnými závadami | |||||||||||
Rok 2023 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Osobní hygiena | 1 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | |||||
Provozní hygiena | 5 | 13 | 14 | 2 | 10 | 2 | 15 | 8 | 6 | 6 | 4 | 1 |
Stavebně technický stav | 7 | 6 | 5 | 10 | 2 | 2 | 3 | 3 | 6 | 5 | ||
Podmínky skladování potravin | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | ||||
Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin | 2 | 2 | 2 | 3 | 6 | 4 | 4 | 2 | 1 | 2 | ||
Sledovatelnost potravin | 2 | 4 | 5 | 1 | 7 | 1 | 1 | 2 | 4 | 4 | 5 | 1 |
Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami | 2 | 4 | 5 | 5 | 1 | 4 | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 | |
Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů | 3 | 2 | 0 | 0 | ||||||||
Povinnost informovat o alergenech | 2 | 0 | 0 | 1 |